Rezistenţă la apă şi la praf

 

Gradul de rezistenţă la apă şi la praf:

Gradul de impermeabilitate al tuturor produselor impermeabile şi rezistente la praf pe care le oferim, este de „IPX4”.

 

Definiţia pentru gradul de rezistenţă la apă şi la praf „IPX4” este următoarea:

IPX4” – Este testat în condiţii de laborator, şi produsul este rezistent la apă curată (non-marină) aplicată prin împroşcare pe suprafaţă, simulând ploaie, pulverizată, aplicată printr-un aparat de curăţare sau printr-o altă metodă, pentru o perioadă scurtă şi discontinuă, rezistă la aplicarea prafului general şi la particole fine de praf, din fiecare colţ al dispozitivului.

 

Etanşarea dispozitivelor are un grad mai mare de rezistenţă la apă şi la praf, dar din cauza orificiilor pentru punera bateriilor, butoanelor de pornire, de revizie şi altele, gradul de impermeabilitate acceptat ca fiind relevant este exact „IPX4”.

 

Acest lucru face produsele apte a fi folosite în viaţa de zi cu zi, indiferent de condiţiile meteo.

 

*Toate dispozitivele pe care le oferim şi care funcţionează cu baterii acumulatoare reîncărcabile, au gradul de protecţie „IPX4”, cu excepţia cazurilor în care am menţionat un alt grad de rezistenţă la apă şi la praf.

*Serviciile de garanţie nu acoperă daunele produse în urma pătrunderii de apă în interiorul dispozitivului.

*Gradul de rezistenţă la apă şi la praf se referă numai şi numai la modelele care funcţionează pe baterii acumulatoare pe care este menţionat gradul respectiv, cu excepţia cazurilor în care gradul de rezistenţă nu este explicit menţionat.

Notificați când este disponibil We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.