Când câinele începe să latre, se activează imediat impulsul electric ?

Nu, atunci când câinele latră pentru prima dată, primul este activat semnalul acustic, apoi un semnal acustic cu un impuls electric.

Mulți dintre clienții noștri se așteaptă ca atunci când câinele latră să fie lovit instantaneu de șocul electric. Zgărzile nu funcționează în felul acesta, deoarece nu este uman pentru câini. Desigur, se va întâmpla ca câinele să latre o dată sau de două ori atunci când poartă zgarda, dar în nici un caz nu va lătra pentru o perioadă de timp îndelungată, pentru că atunci zgarda se va activa. Zgarda a fost creată pentru a opri un lătrat continuu și nu unul singur (o dată la un interval de o oră). După un singur lătrat, zgarda va produce doar un semnal acustic, după două sau trei lătrături consecutive va fi activat impulsul electric.

* Modelele reîncărcabile au o perioadă de avertizare mai scurtă (ceea ce înseamnă că impulsul electric acționează mai rapid )

Leave a Reply

Notificați când este disponibil We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.